Přejít k hlavnímu obsahu

Krása! CS:GO skin na zbraň byl přetvořen na polep skutečného sportovního auta

23. 5. 2023 | 17:30 Counter-Strike 2 Zajímavost
Značka Alpine už není vidět jen na formulových tratích. Uzavřela totiž partnerství s BLAST.tv a měla na posledním CS:GO Majoru svůj stánek se závodním simulátorem i skutečnou formulí. Vedle toho ale ve spolupráci s uznávaným designerem představila jedinečný kousek.
Alpine A110 S Hyper Beast
Alpine A110 S Hyper Beast
Zdroj: Brock Hofer

Pořadatelé z BLAST.tv a značka sportovních vozů Alpine se spojili s Brockem Hoferem, který ve spolupráci s MOUSESKINS a HEXIS Graphics dal dohromady speciální polep oslavující Counter-Strike: Global Offensive.

Už sám o sobě krásný kousek Alpine A110 S totiž obalili do skinu Hyper Beast, jenž znáte z CS:GO. Design byl odhalen před začátkem play-off, vůz podepsal Richard „shox“ Papillon a následně měl tu čest se ním projet.

Alpine A110 S Hyper Beast
Alpine A110 S Hyper Beast
Foto: Brock Hofer
Alpine A110 S Hyper Beast
Alpine A110 S Hyper Beast
Foto: Brock Hofer

Alpine a jeho sportovní divize si nemohli domácí akci nechat ujít, na Major přivezli dokonce i formuli. Aby toho nebylo málo, tak do motivu Hyper Beast designeři vyladili také simulátor na stánku Alpine F1 Teamu.

F1 Alpine Team
F1 Alpine Team
Foto: BLAST.tv
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.