Přejít k hlavnímu obsahu

Jankto kope do Entropiqu: Akademie by byla větší oříšek

25. 5. 2023 | 11:11 Counter-Strike 2 Komentář
Jakub Jankto si nebere servítky. Několik dní před Tipsport CS:GO Bratislava se na svém osobním Twitteru vyjádřil k momentálnímu rozpoložení jedné ze čtyř organizací, která bude na Slovensku bojovat o vítězství. „Entropiq Future by byli v Bratislavě větší oříšek,“ má jasno Jankto, vlastník Sampi.
Jakub Jankto o Entropiqu
Jakub Jankto o Entropiqu
Zdroj: Sampi/Entropiq

Situace v Entropiqu momentálně není jednoduchá. Na Tipsport CS:GO Bratislava se ukáže „stará“ sestava se třemi českými borci, zatímco na ostatních turnajích už se v celé své kráse ukazuje mezinárodní skvadra s novými posilami.

Jankto: Milionové přestupy způsobili SINNERS. Příklad si můžeme vzít z Oktagonu

Právě druhou zmiňovanou pětici ve středu porazili Sampi.Tipsport v uzavřené kvalifikace na CCT North Europe 2:1. Vlastník vítězné celku Jakub Jankto pak na sociálních sítích vyšel s jasnou zprávou. „Entropiq Future by byli v Bratislavě větší oříšek,“ prohlásil fotbalový reprezentant.

Tipsport CS:GO Bratislava

Právě Entropiq Future byli velikým překvapením skupinové části Tipsport CS:GO Bratislavě. V úvodním utkání porazili právě Sampi.Tipsport 16:13. Favorit jim ale porážku v rozhodující BO3 lower bracketu oplatil a akademie Entropiqu ztroskotala před dveřmi play-off.

Sampi.Tipsport i Entropiq se o víkendu ukáží na Tipsport CS:GO Bratislava. Oba mančafty se mohou potkat až ve finále nebo zápase o třetí místo. Blogg1s a spol. narazí v semifinále na SINNERS, EIQ se utká s Dynamem Eclot.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).