Přejít k hlavnímu obsahu

Krade psy a vloupal se do domu. Britský "influencer" překročil veškeré meze

25. 5. 2023 | 12:50 Kauza
TikToker a youtuber Mizzy je v posledních dnech středem pozornosti. 18letý Brit je známý kvůli svým extrémním prankům. Často kritizovaný „influencer“ má za sebou hned několik průšvihů. V minulosti se vkradl do cizího domu, nasedal k cizincům do aut nebo starší paní ukradl psa. Na sociální sítí TikTok byl zabanován a kvůli svému chování zatčen.
Mizzy
Mizzy
Zdroj: Piers Morgan Uncensored

Pranky dlouhodobě patří k YouTube. Od náhodných kolemjdoucích až po světové superstar, prank videa se týkají všech. Některé mají stovky zhlédhnutí, některé desítky milionů. Především v poslední době se ale stává, že pranky jsou často na hranici slušného chování. Nejednou jsou daleko za ní.

Perfektním příkladem je Bacari „Mizzy“ Ogarro. Britský mladík vydává videa na sociálních sítích a jeho zaměřením jsou právě pranky. Poprvé se stal středem pozornosti když během charitativního zápasu skupiny youtuberů s názvem Sidemen vyběhl na hřiště. Ještě předtím se snažil vloupat do areálu a kradl.

Nejvíce ale Mizzyho „proslavila“ dvě videa. V jednom ukradl starší ženě na ulici psa, v dalším jednoduše nakráčel do cizího domu. To byla zřejmě poslední kapka pro TikTok i policii.

Účet na TikToku byl zabanován, policií byl Mizzy zadržen.  V následujících dvou letech nebude moci Mizzy sdílet videa bez dovolení osob, které se na videích ukážou. Zároveň zaplatil pokutu ve výši 365 liber (cca. 9 950 Kč).

V posledních dnech byl „tvůrce“ videí často v hledáčku britský médií. Vrcholem bylo středeční interview s Piersem Morganem, jež obletělo internet.

Štítky: TikTok, Youtube, Mizzy
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).