Přejít k hlavnímu obsahu

Musíme potvrdit, že jsme jednička, hlásí kouč DNE. Entropiq si věří alespoň na bronz

27. 5. 2023 | 21:10 Counter-Strike 2 Rozhovor
První semifinále Tipsport CS:GO Bratislava lépe zvládl tým Dynamo Eclot, který si zajistil slot ve finále proti SINNERS. Entropiq čeká jen boj 3. místo. Jaké byly ohlasy bezprostředně po zápase?
Miloš „Dzejky“ Frčo na Tipsport CS:GO Praha
Miloš „Dzejky“ Frčo na Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Jan „pandi7o“ Holák z týmu Entropiq si zažil na Tipsport CS:GO Bratislava velkou premiéru na stage. „Byl jsem rád, že jsem si měl takovou možnost,“ chválil si premiérový zážitek poté, co mu spoluhráči dali prostor i v pozápasovém rozhovoru. Nebál se ale ani na serveru, na první mapě měl nejvíce fragů. „Určitě jsem mohl zahrát lépe, ale tak aspoň něco,“ dodal nejmladší hráč na turnaji, „Čekal jsem trochu více od fanoušků Entropiqu, ale jsem za ně rád.“ Pro nedělní zápas má ale jasno: „Placka? Jo, je to naše,“ chce domů odjet s bronzem.

Cesta za zlatem
Cesta za zlatem
Foto: PLAYzone

Mnohem více důvodů k radosti měl kouč soupeře Miloš „Dzejky“ Frčo. „Nepřekvapilo mě vůbec nic. Prohráli jsme tři ze čtyř pistolek, takže to je dostalo do zápasu, jinak jsme ho měli po celou dobu pod kontrolou,“ vyjádřil se k samotnému duelu. Díky svému asistentovi Pavlu „replay“ Vaňkovi také jeho svěřenci věděli, že si mají na Vertigu dát pozor na pushe Josefa „MoriiSko“ Maurence. „Byli jsme připraveni na všechno,“ prohlásil trenér.

Ještě před druhým semifinále nemohla chybět otázka, koho by rádi potkali ve finále. „Je mi to jedno, s kým budeme hrát. Se SINNERS by to ale byl hodně pěkný zápas. Doufám, že bude hlavně hodně fanoušků a že je zítra porazíme,“ řekl Dzejky. „Ale jo, doufám, že to budou SINNERS. Musíme si potvrdit, že jsme jednička, takže pokud je znova neporazíme, tak to nemáme nikdy potvrzené,“ nechal si na závěr rozležet v hlavě otázku soupeře.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.