Přejít k hlavnímu obsahu

Souboj o poslední nejlepší tým domácího CS:GO. Poradí si Dynamo Eclot se SINNERS?

28. 5. 2023 | 15:00 Counter-Strike 2 Preview
Závěrečná bitva o titul, kterou na domácí CS:GO scéně uvidíme. Ve finále Tipsport CS:GO Bratislava se proti sobě postaví dva finalisty z Prahy, rozpoložení ale tentokrát bude úplně jiné.
oskar vs. anarkez
oskar vs. anarkez
Zdroj: PLAYzone

Dynamo Eclot mělo v předchozím finále Tipsport CS:GO Praha minule výhodu čerstvosti, zatímco SINNERS měli za sebou už jednu BO3 sérii v pavouku poražených. Tentokrát budou moci naplno ukázat své kvality a přípravu na svého rivala, rozloučit se jako domácí král Global Offensive chce každý ze všeho nejvíce.

Do finále Tipsport CS:GO Bratislava o poznání jednodušeji postoupilo Dynamo Eclot, které zdolalo Entropiq 2:0 a v mistrovské sezóně je stále neporažené. Opírat se mohlo především o neuvěřitelně hrajícího anarkeze, jenž tým táhne kupředu, ale přitom na něm hra nestojí. Parádně to střílí i Dytorovi a nbqq.

Cesta za zlatem
Cesta za zlatem
Foto: PLAYzone

SINNERS se proti Sampi.Tipsport zapotili mnohem více a měli přes noc nad čím přemýšlet, aby odladili nedostatky ve své hře, které je málem stály postup do finále. Z Bratislavy navíc loni odjížděli stříbrní, stejně jako v prvním turnaji domácí sezóny. Nic takového ale beastik a spol. už dopustit chtít znova nebudou.

Dynamo Eclot však budou tím nejsilnějším soupeřem, kterého mohou v boji o zlato trojnásobní mistři ČR vyzvat. Až do letošního roku si hříšníci i přes vysoké soupeřovy ambice s pardubickým celkem vždy poradili, Praha ale vše změnila. Forma obou celků jde vzhůru, motivace je maximální, ale vyhrát může jen jeden.

Nedělní harmonogram:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.