Přejít k hlavnímu obsahu

Definice 1v9. Měl nejvíc killů v zápase, i tak prohrál 2:16

30. 5. 2023 | 20:40 Counter-Strike 2 Příběh
Netradiční situaci přineslo utkání mezi Grayhound a Cloud9. Nejlepším střelcem na serveru byl Joshua „INS“ Potter s 22 killy. Nikdo mu nestačil. To samo o sobě nemusí být takovým překvapením. Ale INS to dokázal i přesto, že jeho tým Grayhound prohrál 2:16. Po první polovině měl INS na kontě stejně zářezů jako všichni jeho kolegové dohromady.
Grayhound CS:GO (INS druhý zprava)
Grayhound CS:GO (INS druhý zprava)
Zdroj: Grayhound

INS a potom dlouho nikdo. Tak nějak vypadá tabulka individuálních statistik Grayhound za poslední dobu. IGL australského mančaftu je o parník o pořádný kus před ostatními, s 1.08 HLTV ratingem je mu nejblíž Jay „Liazz“ Tregillgas (INS má 1.17). Ostatní se často potýkají s nevyrovnaností výkonů.

Perfektním případem budiž utkání mezi Grayhound a Cloud9. C9 byli jasným favoritem, na vítězství australského celku by si vsadil jen málokdo. Jenže až tak jednostrannou záležitost možná nečekali ani samotní hráči americké organizace.

16:2 bylo finální skóre. Totální demolice, Grayhound byli bez šance. I tak ale měli ve svých řadách nejlepšího hráče zápasu.

Celkem 22krát poslal INS soupeře k zemi. Nikdo z jeho spoluhráčů se mu nepřiblížil, „nejlépe“ na tom byl Simon „Sico“ Williams s devíti killy. Cesta Grayhound turnajem IEM Dallas se zkomplikovala. Musí se probojovat lower bracketem. Zápasy americké soutěže můžeš sledovat živě s českým komentářem na Twitch kanále PLAYzone.

Cloud9 vs. Grayhound
Cloud9 vs. Grayhound
: PLAYzone
IEM Dallas
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).