Přejít k hlavnímu obsahu

Sleduj IEM Dallas na našem Twitchi a získej skiny nebo jiné odměny!

30. 5. 2023 | 20:17 Counter-Strike 2 Turnaj
Předposlední turnaj před letní přestávkou je v plném proudu a náš PLAYzone stream na Twitchi je samozřejmě u toho. Oficiální česko-slovenský přenos zápasů světové špičky si můžete zpříjemnit díky Twitch dropům FACEIT pointů, za které si můžete vyzvednout krásné odměny.
IEM Dallas
IEM Dallas
Zdroj: PLAYzone

Dallas tento týden hostí nejen týmy z nejlepší světové desítky, ale i českého a slovenského zástupce. Náš stream tak u toho nemůže chybět. Díky našemu partnerství se světovým pořadatelem ESL a jeho napojení na platformu FACEIT si sledováním jednotlivých vysílání navíc můžete odnést i nějakou tu odměnu.

Na všech oficiálních přenosech totiž budou až do neděle padat Twitch dropy. Všechno je jen o štěstí a výdrži u přenosu, šťastlivci si mohou přijít až na 10 000 FACEIT bodů z několikamilionové nálože. Za tuto virtuální měnu si posléze můžete v obchodě vyzvednout jeden z mnoha skvělých suvenýrů. V nabídce jsou desítky předmětů do různých her, skiny v čele s parádními noži nebo rukavicemi, merchandise světových týmů, herní periferie, nebo dokonce nabušený notebook Alienware. Každý šťastlivec si určitě vybere to své.

Pro získávání dropů navštivte náš kanál PLAYzoneCZ, kde ve spodní části informační sekce uvidíte tabulku FACEIT. V ní pak najdete nápis Connect with FACEIT for Drops. Zde stačí kliknout a přihlásit se do svého účtu. Poté už stačí si jen užívat ten nejlepší světový Counter-Strike a čekat, až vám zacinká oznámení o výhře.

IEM Dallas
IEM Dallas
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.