Přejít k hlavnímu obsahu

Finalisté Tipsport CS:GO si jdou pro další medaili. Uspějí proti evropské konkurenci?

31. 5. 2023 | 14:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Y-Games PRO Series má tento týden na programu čtvrtfinálové zápasy. Netradičně se bude hrát ve středu a čtvrtek, do akce půjdou hned čtyři domácí organizace. Komu se podaří uspět?
Max „SHOCK“ Kvapil na Tipsport CS:GO Bratislava
Max „SHOCK“ Kvapil na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

O titul krále třetí sezóny Y-Games PRO Series zůstává ve hře už jen osmička nejlepších celků. Další poloviční řez čeká na domácí i evropské sestavy v tomto týdnu, kdy se odehrají čtyři čtvrtfinálové šlágry.

Program započne ve středu od 14:00 zápasem SINNERS proti polské smečce Ignis Serpens. Hned po nich se do akce pustí přemožitelé hříšníků z finále Tipsport CS:GO Bratislava. Stejně jako ve víkendovém semifinále vyzve Dynamo Eclot pětici Entropiqu, zápas to ale bude odlišný, protože EIQ už jsou v plné síle.

Poslední lokální zástupce se do čtvrtfinále vrhne ve čtvrtek. Cryptova od 17:00 vyzve maďarskou sestavu DomiNation. Čtveřici účastníků medailových bojů uzavře vítěz dánského střetnutí Astralis Talent vs. Sashi, druhý jmenovaný celek minule vyřadil Sampi.Tipsport. Zápasy sledujte živě na Twitchi Yzonesk.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.