Přejít k hlavnímu obsahu

*Změna pro Xbox hry (GH3, PGR4, VF5)

30. 7. 2008 | 23:27
V souvislosti s aktuálním počtem přihlášených hráčů do soutěží ve hrách na konzoli Xbox 360 (Guitar Hero III, Project Gotham Racing 4, Virtua Fighter 5) jsme se rozhodli pro změny v pravidlech, které by měly přispět ke zvýšení sportovní úrovně soutěžení. Ve hrách Guitar Hero III a Project Gotham Racing 4 spolu budou hráči bojovat "na dálku". Nebudou tedy muset být na dané místě v konkrétní čas - přijdou někdy v průběhu dne a zapojí se do soutěže.V Guitar Hero III bude určen jeden song (prozatím konzultujeme jeho obtížnost, bude zveřejněn co nejdříve), který soutěžící zahraje. Jeho bodový zisk bude následně zaznamenán do tabulky a hráči s nejvíce body si zajistí postup do Národního finále. Tam už se bude hrát klasicky 1v1.Podobně to platí i pro Project Gotham Racing 4, kde soutěžící pojedou klasický Time Attack na okruhu Las Vegas - South Strip Loop. Rovněž zde časy zaznamenáme a nejlepší hráči postoupí do Národního finále, kde se pojedou duely 1v1 dle světových WCG pravidel.Hra Virtua Fighter 5 takový systém neumožňuje, a tak jsme se rozhodli omezit množství kvalifikací v každé zemi na dvě. Z každého takového turnaje postoupí do Národního finále vítěz.Pokud máte nějaké konstruktivní připomínky k těmto změnám, napište nám je prosím na sugar@progamers.cz.
Výchozí obrázek

V souvislosti s aktuálním počtem přihlášených hráčů do soutěží ve hrách na konzoli Xbox 360 (Guitar Hero III, Project Gotham Racing 4, Virtua Fighter 5) jsme se rozhodli pro změny v pravidlech, které by měly přispět ke zvýšení sportovní úrovně soutěžení. Ve hrách Guitar Hero III a Project Gotham Racing 4 spolu budou hráči bojovat "na dálku". Nebudou tedy muset být na dané místě v konkrétní čas - přijdou někdy v průběhu dne a zapojí se do soutěže.

V Guitar Hero III bude určen jeden song (prozatím konzultujeme jeho obtížnost, bude zveřejněn co nejdříve), který soutěžící zahraje. Jeho bodový zisk bude následně zaznamenán do tabulky a hráči s nejvíce body si zajistí postup do Národního finále. Tam už se bude hrát klasicky 1v1.

Podobně to platí i pro Project Gotham Racing 4, kde soutěžící pojedou klasický Time Attack na okruhu Las Vegas - South Strip Loop. Rovněž zde časy zaznamenáme a nejlepší hráči postoupí do Národního finále, kde se pojedou duely 1v1 dle světových WCG pravidel.

Hra Virtua Fighter 5 takový systém neumožňuje, a tak jsme se rozhodli omezit množství kvalifikací v každé zemi na dvě. Z každého takového turnaje postoupí do Národního finále vítěz.

Pokud máte nějaké konstruktivní připomínky k těmto změnám, napište nám je prosím na sugar@progamers.cz.

Update:

V Guitar Hero III budou určeny tři songy, které soutěžící zahrají na obtížnost Hard. Jejich bodový součet bude následně zaznamenán do tabulky a hráči s nejvíce body si zajistí postup do Národního finále. Tam už se bude hrát klasicky 1v1.

Songy pro Guitar Hero III kvalifikaci jsou

Alice Cooper - School's Out
Guns N' Roses - Welcome to the Jungle
DragonForce - Through the Fire and Flames