Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports napravují chyby. Hráči dostanou další picky, Němci slaví milionové odměny

31. 5. 2023 | 18:00 EA SPORTS FC 24 Gaming
Stalo se to znovu. Ve FIFA 23 došlo k dalšímu kiksu ve výběrech hráčů nebo v balíčcích a EA Sports hráčům nahradí škodu. Poškození se tak mohou těšit na další TOTS Ligue 1 picky, v Německu už svou kompenzaci obdrželi. A rozhodně nebyla k zahození.
EA Sports napravují chyby
EA Sports napravují chyby
Zdroj: YouTube

Další chyba ovlivnila hráče FIFA 23. Tentokrát ve výběrových odměnách za uplynulou víkendovou ligu chyběly Moussa Sissoko, Marco Verratti a Wissam Ben Yedder. Poškození hráči s minimálně devíti vítězstvími ve víkendové lize dostanou náhradní picky. Ty předešlé jim v klubu pochopitelně zůstanou. Další šance na Mbappého nebo Neymara?

Pravděpodobně ne. Šance na zisk podobné karty je i pro lepší hráče naprosto minimální. Marco Verratti a Wissam Ben Yedder by ale nemuseli být nereálným cílem.

V Německu 92+ 5x!

Kompenzace pro německé hráče překvapila možná i je samotné. Jeden z balíčků totiž neobsahoval informaci o tom, že karty v něm byly pouze na hostování. Chyba v překladu nyní poškozeným Němcům zajistila pět TOTS picků ze tří hráčů 92+.

Jeden německý gamer tak dostal TOTS Kyliana Mbappého, Neymara i Marcose Llorenteho. Slušné posílení mančaftu.

Štítky: fifa, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).