Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči se konečně dočkali. Mistrovské kapsule z BLAST.tv Majoru dorazily do CS:GO

1. 6. 2023 | 08:53 Counter-Strike 2 Update hry
Dost možná jeden z posledních updatů byl opravdu vysoce očekávaný. Do hry přitom přináší novinky kolem posledního Majoru, mistrovské kapsule a trofeje pro účastníky play-off.
Team Vitality
Team Vitality
Zdroj: Valve

Poslední oficiální event sponzorovaný Valve je minulostí, posledním světovým králem se stali reprezentanti týmu Vitality. Z posledních Majorů je zvykem po finále vydávat speciální kapsuli se samolepkami, které jsou mistrovsky zbarvené. Většinou jde o ty nejvíce jedinečné a v budoucnu hodně drahé kousky.

Na kapsuli se čekalo nezvykle dlouho, i přesto nepřišly v rámci jejího updatu slevy ostatních tematických předmětů, na které se hráči těší. U minulého Majoru v Riu komunita čekala celý jeden měsíc, podobně by to mělo být i nyní. Vydání bude nejspíše naznačovat, kdy se veškeré dění přesune na Counter-Strike 2.

Radovat se z aktualizace mohou i účastníci play-off, protože ti se konečně dočkali trofejí za umístění. Jsou sice totožné už od roku 2015, ale pro spoustu hráčů jde o vytouženou odměnu a vzpomínka, která nezmizí.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.