Přejít k hlavnímu obsahu

Novby znovu zabanován. Může za to další nehoda na streamu?

2. 6. 2023 | 14:50 Twitch
Netrvalo to dlouho a Novby si od platformy Twitch vysloužil další ban. Naposledy za to mohly výkaly, tentokrát, podle všeho, jeho zvracející kolega před kamerou. Jde o Novbyho čtvrtý ban na Twitchi. Délka aktuálního zákazu zatím není známa.
Novby znovu zabanován. Může za to další nehoda na streamu?
Novby znovu zabanován. Může za to další nehoda na streamu?
Zdroj: twitch.tv/novby

Jeden z nejpopulárnějších tuzemských streamerů byl opět zabanován. Není to dávno, co dostal Novby svůj historicky třetí ban na Twitchi. Jeho tehdejší chování na streamu obletělo český internet.

Tentokrát nemůže za ban přímo Novby, ale s největší pravděpodobností jeho kamarád na streamu. Tomu se během posezení v restauraci udělalo zle a výsledek byl na krátkou chvíli vidět na videu.

Pravděpodobný důvod Novbyho banu najdeš ZDE, upozorňujeme ale na nehezké záběry!

Novby se snažil situaci zachránit. Rychle otočil kameru pouze na sebe, bylo ale pozdě. Streamer z Ústí nad Labem byl znovu jedním z velkých témat sociálních sítí.

Délka banu zatím není známa. Jelikož už jde o čtvrtý ban, zároveň podobného rázu, jako za který dostal Novby týdenní zákaz, lze předpokládat, že se Novby zase na Twitchi několik dní neukáže.

Štítky: Novby, Twitch, BAN
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).