Přejít k hlavnímu obsahu

Je to tady! Podívej se na první upoutávku nové Fortnite sezóny

6. 6. 2023 | 14:30 Fortnite Update hry
Epic Games právě vydali první upoutávku na novou sezónu 3, kapitoly 4. Vývojáři zároveň změnili svůj profil a titulní fotky na Twitteru, čímž odhalili téma nadcházející sezóny. V příští sezóně se můžeme těšit na tropy a biom džungle.
Nová sezóna ve Fortnite
Nová sezóna ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Vzhledem k tomu, že nás dělí jen pár dní od vydání nové sezóny, pravděpodobně budeme dostávat další upoutávky každý den. 

Nikdo neví, kde se tento biom bude nacházet, ale existuje o tom dobrá teorie. Vzhledem k tomu, že probíhá série zemětřesení kolem Anvil Square, bude tato část mapy pravděpodobně nahrazena džunglí. Byla ve hře od vydání kapitoly 4, a proto dává smysl ji nahradit.

Kromě džungle mnoho úniků tvrdí, že mapa Fortnite Chapter 4 Season 3 bude mít sopku. Je velká šance, že sopka bude umístěna uprostřed mapy. Zatím ale není nic potvrzeno. Vydání nadcházející sezóny je naplánováno na pátek 9. června. Mezitím Epic Games pravděpodobně vydají několik dalších upoutávek.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.