Přejít k hlavnímu obsahu

Counter-Strike 2 přinese velkou novinku! Co nám ušetří peníze a nervy?

7. 6. 2023 | 00:00 Counter-Strike 2 Update hry
Po dlouhém čekání jsme se dočkali dalších změn v Counter-Strike 2. Blížící se střílečka od Valve přinese novinku, která ušetří nám i našim spoluhráčům spoustu nervů. Pokud totiž náhodou nakoupíte špatnou zbraň, budete ji moci vrátit a utracené peníze získat zpět. A to není vše! Counter-Teroristé mohou konečně pořizovat M4A4 a M4A1-S v jednom zápase.
Counter-Strike 2 přinese velkou novinku! Konečně se dočkáme kýžené změny
Counter-Strike 2 přinese velkou novinku! Konečně se dočkáme kýžené změny
Zdroj: Valve

Čas od času se to stane každému. Chcete nakoupit vybranou zbraň, ale jeden špatný pohyb všechno změní. Místo AK-47 skončíte s Bizonem a proklínáte vše možné. Nic se nedá dělat a vy si prostě musíte poradit.

V Counter-Strike 2 to ale bude jiné. Když se přihodí podobná nehoda, kliknutím jednoho tlačítko zbraň vrátíte a peníze můžete utratit znovu. Novinka, po které hráči Counter-Striku dlouho volali, je konečně realitou. Přehledně také uvidíte, co si už koupili spoluhráči. Taková inspirace odjinud je správná.

Další zajímavou změnou je nový loadout. Každý hráč si bude moci vybrat celkem 15 zbraní ze tří kategorií – pistolky, mid-tier a pušky. S těmi pak vyrazí do zápasu. Konečně tak budou moci CT kupovat M4A4 a M4A1-S v jednom špílu. Chcete v jednom kole M4 na delší vzdálenost, ale v tom dalším byste spíš vzali M4A4? V Counter-Strike 2 to nebude problém. Zároveň by měly být SMG a „Heavy“ zbraně v jedné kategorii.

Nákupní menu v kolečku je zároveň pryč. Nyní uvidíme všechny zbraně a vybavení v jednom okně. Nová vychytávka na výběr zbraní navíc otevírá možnou budoucí cestu na přidávání nových zbraní do hry. Radovat se však mohou trollové, kteří klidně mohou jít do hry bez možnosti dropovat AWP/AK spoluhráčům.

Opravena byla také řada bugů, detekce cheatera během zápasu jej zase okamžitě ukončí. Současně byly aktualizovány nástroje na vytváření nových skinů, samolepek a map, tvůrci se tak mohou připravovat, i když své výtvory zatím do hry poslat nemohou. A jen tak mimochodem Valve dodává, že se místo Dust II bude v betě Counter-Strike 2 nyní hrát Mirage. Kompletní změny jsou k vidění na oficiálním webu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).