Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance se přihlásit! Domácí elita čeká na tvůj úspěch v kvalifikaci

10. 6. 2023 | 08:00 Counter-Strike 2 Turnaj
Vrchol národní kvalifikace se blíží. Pořadatelé CEE Champions letos přišli s novinkou jménem LORGAR Cup, lokální část může být domácí rozlučkou se CS:GO. O prize pool ve výši 325 tisíc korun se utkají reprezentující týmy z Česka, Slovenska, Ukrajiny, Rumunska a Bulharska.
LORGAR Cup
LORGAR Cup
Zdroj: CEE Champions

Konec jara si čeští a slovenští hráči Counter-Strike: Global Offensive mohou zpříjemnit pravidelnými turnaji na našem portále. Po MČR kvalifikacích a sérii komunitních turnajů nyní přichází také LORGAR Cup – mezinárodní soutěž s česko-slovenskou částí, skrze níž se může pokusit dostat do Evropy naprosto každý. Odnést si jednu z cen může skutečně kdokoli, během turnaje totiž budou navíc probíhat lokální giveawaye.

Do bojů o finanční odměny ve výši 15 tisíc dolarů se můžeš zapojit i ty. Stačí se s kamarády přihlásit do kvalifikačního turnaje, který proběhne tuto sobotu, a navázat tak na úspěšnou dvojici GLORE, eSuba z první kvalifikace. Také ve druhém případě uspějí dva nejlepší celky, vítězové si navíc odnesou pětkrát XL podložku LORGAR Main 139. Neváhej a začni se připravovat, mnoho času už nemáš. Těšíme se na tvou účast!

LORGAR Cup
LORGAR Cup
Foto: CEE Champions

Jen o den později vypukne uzavřená část lokální kvalifikace pro Česko a Slovensko. Pozvánku přijaly některé z nejlepších týmů domácí scény, chybět nebude ani letošní král Dynamo Eclot, akademie nejúspěšnější organizace SINNERS nebo ENTERPRISE, kteří se premiérově představí se dvěma novými tvářemi. Čtvrtý pozvaný celek bude brzy oznámen, Cryptova se bohužel odhlásila. Elitu navíc stále může doplnit i tvůj tým!

Tři nejlepší CZ/SK sestavy v mezinárodní části vyzvou ukrajinskou, rumunskou a bulharskou konkurenci o 325 tisíc korun a produkty značky LORGAR. Součástí víkendového přenosu ale budou soutěže pro všechny. Odnést si jeden ze skoro čtyř desítek cen můžete už nyní, a to díky lokální i globální giveaway. Jak vyhrát špičkové herní vybavení a posunout svoji herní úroveň na nový level, se dozvíš v samostatném článku.

Harmonogram národní části:
Sobota 20. května1. otevřená kvalifikace
Sobota 10. června2. otevřená kvalifikace
Neděle 11. červnaUzavřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.