Přejít k hlavnímu obsahu

Další absurdní chyba. Tentokrát se náhrady dočkali Poláci, dostali až 45 TOTS karet!

7. 6. 2023 | 15:30 EA SPORTS FC 24 Gaming
Překladatelské potíže EA Sports pokračují. Poté, co se náhrady za špatně přeložený popis balíčku dočkali hráči s FIFA 23 v němčině, přišla stejná odměna hráčům z Polska. Znovu chyběla informace o hostování. Pět picků, v každém výběr ze tří hráčů Team of the Season, jeden polský fifař pak dostal hned 45 picků. Gameři z dalších regionů teď doufají v podobné překladatelské chyby i u jejich balíčků.
Další absurdní chyba. Tentokrát se dočkali Poláci, kdy přijdou na řadu Češi?
Další absurdní chyba. Tentokrát se dočkali Poláci, kdy přijdou na řadu Češi?
Zdroj: EA Sports

Stalo se to znovu. Ve FIFA 23 došlo k dalšímu kiksu ve výběrech hráčů nebo v balíčcích a EA Sports hráčům nahradí škodu. Poškození se tak mohou těšit na další TOTS picky. Po německých hráčích se dočkali i ti polští. Náhrada za chybějící informaci v popisku balíčku přinesla 5x 92+ TOTS picky ze tří karet. Pro některé ještě víc.

Jeden polský hráč údajně dostal hned 45 takových picků! Mezi odměnami nechyběli Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. nebo Heung-Min Son. Do klubu přistálo ale i 28 duplikátů, takže na SBC bude pořádná zásoba.

Chyba v picku

Ve výběrových odměnách za Ligue 1 víkendovou ligu chyběly Moussa Sissoko, Marco Verratti a Wissam Ben Yedder. Poškození hráči s minimálně devíti vítězstvími ve víkendové lize dostanou náhradní picky. Ty předešlé jim v klubu pochopitelně zůstanou. Další šance na Mbappého nebo Neymara?

Pravděpodobně ne. Šance na zisk podobné karty je i pro lepší hráče naprosto minimální. Marco Verratti a Wissam Ben Yedder by ale nemuseli být nereálným cílem.

Štítky: fifa, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).