Přejít k hlavnímu obsahu

Pořádná porce contentu. Hráči FIFA se mohou těšit na spoustu karet

7. 6. 2023 | 18:10 EA SPORTS FC 24 Preview
Připoutejte se, do FIFA 23 se řítí spousta contentu a karet. Team of the Season se sice blíží ke konci, to, co nás čeká, má ovšem veliký potenciál. Podle DonkTrading se můžeme těšit na Shapeshifters promo, SBC End of an Era nebo speciální karty pro nejlepší střelce top fotbalových soutěží. Ještě předtím ale přijde na řadu Ultimate TOTS.
Neymar Jr. a Haaland
Neymar Jr. a Haaland
Zdroj: Donk Trading

Konec Team of the Season

Kolem contentu následujícího týdne je spousta otázek. Podle kalendáře EA Sports totiž 9. června začíná Ultimate Team of the Season. Výběr těch nejlepších fotbalistů napříč všemi ligami. Očekává se tak znovu Mbappé, Haaland nebo Messi.

Podle FutSheriffa ale v ten stejný den dorazí karty TOTS Awards Winners. Hráči s největším počtem gólů nebo čistých kont by měly být odměněni i ve FIFA 23. Jak to tedy na konec bude? Kromě Ultimate TOTS nás čekají ještě karty pro hráče z portugalské ligy a zbytku světa.

Další content

Shapeshifters karty jsou za rohem, promo by mělo začít v pátek 16. června. Nejslavnější fotbalisti světa budou nasazeni do pozic, ve kterých se normálně neobjevují. Jako ideální příklad uvádí DonkTrading Neymara v pozici hrotového útočníka. Kromě toho se chystají i SBC End of an Era.

Štítky: fifa
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).