Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYGIRL Tournament v.4

24. 6. 2008 | 19:53 Counter Strike 1.6
V těchto dnech probíhá čtvrtý ze série ryze dámských Counter-Strike 1.6 turnajů pořádaných pod záštitou francouzského portálu eSport-Eu nesoucí název PLAYGIRL Tournament v.4.Turnaj započal v pondělí 23. června základní hrací částí, ve které se toho bohužel moc nenahrálo díky nedostavení se hned několika z 16ti přihlášených týmů.Hlavním důvodem proč píši tuto novinku je účast jednoho našeho zástupce, vyslance týmu SinRebels.Pořádné boje započnou v úterý 24.6. od 21:00 kdy se turnaj přehoupne do své druhé části. V této částí je naplánováno odehrání celého bracketu i Grand Finále. Složení postupujících do playoff je následující:SinRebels LowLandLions.female Harmony.mix komacrew extenSia maedchenblu.t Gamed!de m4hV prvním kole playoff se na mapě de_inferno střetne 5tice našich dam s týmem LowLandLions.female a při eventuálním vítězství se střetne na mapě de_dust2 se silnějším z dvojice Harmony.mix – komacrew.SinRebels [02 :16] LowLandLions.femaleLine-up SinRebels Petra "PreZuvka" Belopotocká - CLŠárka "Sarik" JarošováNatália "Galadriel" LapkováKateřina "katchka" VitovaNikola "1ooVk4" HarakályovaDiana "Didi" ProcházkováLowLandLions.femaleCharlotte "Sjlot" Van BrabanderMelania "Gina" MyliotiGladys "geNino" NoppersMarloes "Loesje" van DijkLaure "Jayway" SlevenDržme společně slečnám palečky a pro zajímavost přidám vítěze předešlých ročníků.PLAYGIRL T v.1 – seulesPLAYGIRL T v.2 – BadGirlsClanPLAYGIRL T v.3 - inspire ;y
Výchozí obrázek

V těchto dnech probíhá čtvrtý ze série ryze dámských Counter-Strike 1.6 turnajů pořádaných pod záštitou francouzského portálu eSport-Eu nesoucí název PLAYGIRL Tournament v.4.

Turnaj započal v pondělí 23. června základní hrací částí, ve které se toho bohužel moc nenahrálo díky nedostavení se hned několika z 16ti přihlášených týmů.

Hlavním důvodem proč píši tuto novinku je účast jednoho našeho zástupce, vyslance týmu SinRebels.

Pořádné boje započnou v úterý 24.6. od 21:00 kdy se turnaj přehoupne do své druhé části. V této částí je naplánováno odehrání celého bracketu i Grand Finále.

Složení postupujících do playoff je následující:
SinRebels
LowLandLions.female
Harmony.mix
komacrew
extenSia
maedchenblu.t
Gamed!de
m4h

V prvním kole playoff se na mapě de_inferno střetne 5tice našich dam s týmem LowLandLions.female a při eventuálním vítězství se střetne na mapě de_dust2 se silnějším z dvojice Harmony.mix – komacrew.

SlovenskoSinRebels [02 :16] LowLandLions.female

Line-up SinRebels
Petra "PreZuvka" Belopotocká - CL
Šárka "Sarik" Jarošová
Natália "Galadriel" Lapková
Kateřina "katchka" Vitova
Nikola "1ooVk4" Harakályova
Diana "Didi" Procházková

LowLandLions.female
Charlotte "Sjlot" Van Brabander
Melania "Gina" Mylioti
Gladys "geNino" Noppers
Marloes "Loesje" van Dijk
Laure "Jayway" Sleven

Držme společně slečnám palečky a pro zajímavost přidám vítěze předešlých ročníků.

PLAYGIRL T v.1seules
PLAYGIRL T v.2BadGirlsClan
PLAYGIRL T v.3 - inspire ;y