Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbený tvůrce Alkan vydal svou první mapu. A rozhodně povedenou!

8. 6. 2023 | 14:00 Fortnite Zajímavost
Potřebujete se před každou hrou pořádně rozehrát a potrénovat aim? Pak rozhodně stojí za vyzkoušení nová creative mapa českého tvůrce Alkana.
Tomato Pit FFA
Tomato Pit FFA
Zdroj: Epic Games

Není to tak dávno, co společnost Epic Games vydala nový nástroj pro tvorbu vlastních map. Již před vydáním UEFN začalo spoustu zahraničních tvůrců přemýšlet o možných konceptech. Nejinak tomu bylo u nás.

Populárního českého tvůrce Fortnite obsahu Alkana ani nemusíme představovat. Streamuje a natáčí videa od samého počátku. Jeho výzvy jsou neskutečně zábavné, je také držitelem největšího počtu skinů na celé domácí scéně. Pokud by existoval žebříček světový, tak by mu i tam patřily přední příčky.

Právě jeho mapa před nedávnem spatřila světlo creativu. Jedná se o Zero Build FFA, tedy všichni proti všem. Tomato Pit je mapa až pro 24 hráčů a najdete na ní aktuální loot, co je pro rozehrání dost podstatné. Dalším plusem je, že Alkan se o mapu stará a hned řeší drobné nedostatky nebo návrhy komunity, což bývá u masových stavitelů map kámen úrazu. Pro fanoušky tvůrce je tu navíc jeden nesporný bonus. Alkan totiž pochopitelně na své mapě také sám trénuje a můžete si tak s ním zahrát.

Tomato Pit se hodně povedla a rozhodně stojí za vyzkoušení. Stačí zadat kód mapy 5141-0104-2682 a vrhnout se po hlavě do boje.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.