Přejít k hlavnímu obsahu

Megan Fox láká hráče Diablo IV. Umírejte a vysloužíte si osobní odměnu

8. 6. 2023 | 18:12 Zajímavost
Herečka a modelka Megan Fox spojila své síly s vývojáři Diablo IV. V rámci spolupráce získají vybraní hráči za hrdinskou smrt vzkaz přímo od slavné osobnosti. Navíc v pěkném oblečku.
Megan Fox má pro hráče Diablo IV překvápko
Megan Fox má pro hráče Diablo IV překvápko
Zdroj: Twitter/Diablo

„Jestli něco v životě miluju, tak je to rozhodně krev. A v Diablu IV jsou potoky krve,“ pronáší v kostýmku herečka Megan Fox. Pochopitelně jde o placenou spolupráci hollywoodské hvězdy s Blizzardem.

Tvůrci si připravili poněkud speciální akci. Protože umírání k hraní Diablo IV prostě patří, stačí natočit jednu ze smrtí svých postav, zveřejnit záběry na Twitter nebo TikTok a přidali štítek #DiabloDeaths. Co za to? Megan Fox bude předčítat chvalozpěvy na padlé postavy hráčů z celého světa.

Štěstí ale bude mít pouze pár jedinců, kteří budou herečkou a vývojáři vybráni. Ti obdrží osobní pozdrav a zároveň jim popřeje jim hodně štěstí v dalším hraní. Čas ale běží, akce končí už dnes o půlnoci!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.