Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se vám líbí? Summer Game Fest odhalil trailer na novou sezónu ve Fortnite

9. 6. 2023 | 08:45 Fortnite Update hry
Oficiální upoutávka na novou sezónu ve Fortnite byla odhalena během Summer Game Fest 2023 a máme tak první pořádný pohled na to, co můžeme očekávat.
Fortnite kapitola 4, sezóna 3
Fortnite kapitola 4, sezóna 3
Zdroj: Epic Games

První ukázka před několika dny odhalila starověké ruiny a džungli. Velká část ostrova se přitom otřásala v základech a prostředek mapy se jednoduše rozpadl. Co přesně se skrývá pod povrchem?

Bližší představu přináší oficiálně zveřejněný trailer. Dvouminutová kinematografie ukazuje zbrusu nový biom džungle, první pohled na Optimus Prime v akci, nebo třeba na zcela novou zbraň. Nebude chybět ani spoustu nových skinů a kosmetických předmětů do hry, jak bývá zvykem.

Pokud pamatujete písečnou sezónu, pak vám asi nebude cizí se pohybovat pod povrchem. Tentokrát se však z takové jízdy jen tak neoklepete. Bahenních koupelí naopak dostanete požehnaně. Pokud se vám nebude chtít brodit bahnem, bude nejjednodušší osedlat Raptora.

Už nebude dlouho trvat, než se budete moci zaseknout do liány v nové sezóně Fortnite. Poděkovat řidiči a vyskočit z autobusu půjde, podle předběžných informací, přibližně hodinu po poledni. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.