Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG bude mít dva nové spoluhráče. Prvním má být čtvrtfinalista Majoru

14. 6. 2023 | 14:01 Counter-Strike 2 Spekulace
Předchozí spekulace se pomalu potvrzují. Nikolaj „niko“ Kristensen už je oficiálně z kola venku a Shahar „flameZ“ Shushan má být také rozhodnut, kam zamíří. Kdo bude jeho nástupcem?
Mohammad „BOROS“ Malhas
Mohammad „BOROS“ Malhas
Zdroj: HLTV.org (Josip Brtan)

Shahar „flameZ“ Shushan patří mezi hlavní hvězdy OG, s týmem ovšem zřejmě pokračovat nebude. Končí mu totiž smlouva. A jak v pořadu HLTV Confirmed zmínil oblíbený/nenáviděný Owen „smooya“ Butterfield, mladý Izraelec se měl rozhodnout pro tým, který se v té chvíli objevoval na obrazovce – někdo z TOP 10.

Smooya ale prozradil ještě poněkud tajnější informaci. Přímou náhradu za flameZe má to totiž být Mohammad „BOROS“ Malhas, devatenáctiletá hvězda týmu Monte. Až po čase diskuze si anglický hráč uvědomil, že tento přestup ještě nikde neunikl. „Rat King“ se opět ukázal naplno a řekl, co nejspíše neměl.

O konci dvou zmíněných hráčů se mluví již několik týdnů, poprvé ale padlo konkrétní jméno, kdo by sestavu OG mohl doplnit. S neuvěřitelně nadaným BOROSem by aktuálně byli ve čtyřech, stále je však potřeba ten nejdůležitější pilíř, tmel celého týmu. Od konce Nemanji „nexa“ Isaković nemají OG stále in-game leadera.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.