Přejít k hlavnímu obsahu

Clash of the Stars? Osobně bych do toho šel, překvapil kapitán SINNERS

15. 6. 2023 | 17:56 Counter-Strike 2 Zajímavost
Na sociálních sítích se začala řešit otázka, proč najednou osobnosti z herní komunity naskakují na vlak Clash of the Stars? S překvapivou odpovědí přispěchal i Sebastian „beastik“ Daňo.
Utkají se beastik vs. leckr v kleci?
Utkají se beastik vs. leckr v kleci?
Zdroj: koláž PLAYzone z fotografie Clash of the Stars

Kapitán SINNERS přišel na otázku streamera Martina „spajKK“ Beneše s pro někoho šokující reakcí. „Osobně bych do toho taky šel,“ řekl in-game leader CS:GO sekce hříšníků na téma Clash of the Stars. Pokud vás COTS minulo, tak jde o MMA organizaci zaměřenou na souboje celebrit česko- slovenského internetu.

Svoji odpověď ale následně rozvinul: „Ale jenom z důvodu, že jsem si vždycky chtěl zkusit bojový sport. Dostat se rovnou k zápasu za peníze + docela dobrá reklama? Zabiješ 2 mouchy jednou ranou,“ napsal 25letý hráč. „Podle mě, když se neprezentuješ jako bizár, tak to lidi akceptují a je to v pořádku,“ zakončil trojnásobný mistr ČR.

Je jenom škoda, že na Sebastiana „beastik“ Daňa nikdo z Counter-Strike sféry nezareagoval a nějak se jej nepokusil popíchnout. Mnoho opravdových rivalit totiž na domácí scéně nemáme. Vzpomínat tak můžeme jen na dobu, kdy Hubert „CaNNiE“ Ludwig sliboval Eriku „The eLiVe“ Sithovi, že z něj udělá slepičí polévku.

Jakou dvojici byste rádi v kleci viděli? Na plakát jsme se rozhodli vybrat in-game leadera od konkurence.

Utkají se beastik vs. leckr v kleci?
Utkají se beastik vs. leckr v kleci?
Foto: koláž PLAYzone z fotografie Clash of the Stars
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.