Přejít k hlavnímu obsahu

Nové promo FIFA 23 je za rohem. Těšit se můžeme na Hazarda i nové FUT Champs odměny

15. 6. 2023 | 19:30 EA SPORTS FC 24 Preview
Shapeshifters se vrací do FIFA 23. Promo, během něhož budou fotbalisté posunuti do pozic, ve kterých se v běžném fotbale nepohybují, nabídne tři typy karet. Kromě tradičních Shapeshifters budou k mání i Premium Shapeshifters a Ikony alternativní reality. Víkendová liga se vrací do tradičního formátu, mění se i odměny za FUT Champs.
Nové promo FIFA 23 je za rohem
Nové promo FIFA 23 je za rohem
Zdroj: EA Sports

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo nebo Marcelo. To je výběr jen několika z nejpopulárnějších Shapeshifters karet ve FIFA 22. Patřily mezi to nejlepší ve FIFA Ultimate Teamu a na něco podobného se mohou hráči těšit i ve FIFA 23. Na povrch se dostávají informace o prvních speciálních kartách.

Za postup v úrovních sedmé sezóny se hráči dočkají dvou Shapeshifters karet. Tou lepší je Toni Kroos s celkovým hodnocením 97. Německá legenda Realu Madrid se bude primárně pohybovat na pozici CDM, může alternovat na CAM a CF. V útoku se ukáže i Thiago Silva s ratingem 92.

Mírným zklamáním je pro hráče návrat Edena Hazarda, jenž dostal Shapeshifters kartu již ve FIFA 22. Pozice ani hodnocení zatím nejsou známy. Mezi leaknutými kartami se objevil i 24letý obránce Bayernu Mnichov Dayot Upamecano.

WL - Nové odměny a balíčky

Víkendová liga bude opět probíhat od pátka do pondělí, s Team of the Season tak končí i prodloužené FUT Champs. Za pět výher by měli hráči získat balíček 85+ x10, dva balíčky 85+ x5 a pět menších upgradů.

EA Sports připravují i balíček šedesáti karet s minimálním celkovým hodnocením 83, alespoň tři z nich budou mít rating 88. Jde zřejmě o největší balíček v historii FIFA.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).