Přejít k hlavnímu obsahu

To je nálož novinek! Nový herní mód, OP agent a systém odemykání obsahu

16. 6. 2023 | 13:00 VALORANT Update hry
Riot přináší do Valorantu nový herní režim Team Deathmatch. K tomu se chystá odhalit nového agenta a ještě stihl upravit celou řadu věcí týkající se odemykání obsahu ve hře. Oslava tříletého výročí vydání titulu je tak plná zbrusu nových a překvapujících novinek.
Nový mapa DISTRICT v režimu Team Deathmatch
Nový mapa DISTRICT v režimu Team Deathmatch
Zdroj: Riot Games

Od vydání Valorantu uplynuly už tři roky, zahrát jsme si doposud mohli celou řadu vzrušujících herních módů. Kromě běžných režimů Competitive, Unrated a Deathmatch bylo přidáno spoustu dalších a se sedmou epizodou Actu 1 si zahrajeme jeden z nejoblíbenějších režimů v FPS hrách – Team Deathmatch.

Koncept bude podobný tomu, jaký znáte z podobných titulů. Hrajete za jeden z týmů a vaším jediným cílem je zabít co nejvíce nepřátel. Neustále se oživujete a tým, který jako první dosáhne vítězné mety, vyhrává. Valorant však bude mít svůj vlastní přístup a hlavně se vše bude odehrávat na speciálních mapách.

Nový herní režim vyjde 27. června, nebude ale jedinou změnou, které nás ve velkém updatu čekají. Do hry dorazí nově měna, jež bude kompletně zdarma. Získat ji půjde hraním her a plněním misí, jako je tomu u řady jiných titulů. Pomocí měny si pak lze odemykat agenty, ale novinkou bude, že bude sloužit k odemykání dalšího obsahu, jenž nebylo do této chvíle získat jinak než koupí battle passu či celého balíčku, který zrovna dorazil do hry. Hráči, jimž tak nějaký obsah unikl, dostanou další možnost jej získat zpětně.

V poslední řadě tu máme ještě teaser na nového agenta. Další přírůstek do rodiny by měl být Sentinel, nic dalšího ale Riot neprozradil a pečlivě si informace hlídá. Velké odhalení je naplánováno na finálový den šampionátu Masters v Tokiu, tedy 25. června. Někteří šťastlivci, kteří postavu již testovali, jazyk za zuby neudrželi a prozradili, že je „neskutečně OP“. Bude tomu skutečně tak i při jeho velkém představení?

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.