Přejít k hlavnímu obsahu

Od Fortnite klipu až k Ronaldovi. IShowSpeed se konečně dočkal

18. 6. 2023 | 10:00 YouTube
Slavný americký youtuber IShowSpeed má za sebou snový týden. Na svém kanále dosáhl hranice 17 milionů odběratelů, dokončil střední školu a potkal Cristiana Ronalda. Po deseti hodinách má Speedova fotka na Instagramu přes sedm milionů lajků a komentáře od světoznámých fotbalistů Rafaela Leaa a Joaa Felixe.
Od Fortnite klipu až k Ronaldovi
Od Fortnite klipu až k Ronaldovi
Zdroj: IShowSpeed

Příběh Darrena „IShowSpeed“ Watkinse a Cristiana Ronalda začal nevinným donatem na Speedově streamu. Na otázku, kdo je jeho nejoblíbenější fotbalista, měl Speed jednoznačnou odpověď. „Cristo Ronaldo, sui.“ Klip se okamžitě stal hitem a cesta Watkinse za Cristianem Ronaldem začala.

IShowSpeed se ukázal na několika Ronaldových zápasech, nikdy ale neslavil úspěch. Cristiano buď  chyběl v základní sestavě nebo v kompletní soupisce na utkání. Speed vydal i písničku dedikovanou portugalské legendě a nechal si Ronalda vytetovat na levé rameno. V sobotu 17. června pak vyrazil na mezinárodní špíl mezi Portugalskem a Bosnou a Hercegovinou.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Nejdřív se seznámil s Ronaldovou rodinou, po zápase pak nedočkavě čekal na automobil odvážející „CR7“. A dočkal se. Potkal svého idola a ovládl internet. Tweet vidělo po 10 hodinách 37 milionů uživatelů, na Instagramu posbírala společná fotografie Ronalda a Speeda přes 7 milionů lajků.

Gratulace přicházejí ze všech stran. Komentáře na Instagramu zanechaly fotbalisté Rafael Leao a Joao Felix, profesionální boxer Ryan García i rapper Ski Mask the Slump God.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).