Přejít k hlavnímu obsahu

Jsem ještě zaskočený. Můj styl Sampi nevyhovuje, prohlásil blogg1s po odchodu

20. 6. 2023 | 11:32 Counter-Strike 2 Rozhovor
Propuštění Dominika „blogg1s“ Janity ze Sampi.Tipsport zaskočilo nejen fanoušky. Také samotný hráč tuto informaci stále zpracovává, původně mělo oficiální oznámení přijít až na konci měsíce. Jediným pozitivem pro Janitu je, že má spoustu času na hledání nového angažmá.
Dominik „blogg1s“ Janita na Tipsport CS:GO Praha
Dominik „blogg1s“ Janita na Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Ani pozice 51. nejlepšího týmu světa a maximum pro českou organizaci nestačily k tomu, aby spolu tým setrval. Změna v Sampi.Tipsport nebyla v tomhle přestupním okně první, ale zatím tou nejpřekvapivější.

„Nevím co bych k tomu napsal, jsem ještě trošičku zaskočený, i když už je to pár dní,“ začal Dominik „blogg1s“ Janita své rozlučkové vyjádření. Následně se rozhodl vyvrátit teorie, že mělo dojít k nějakému konfliktu.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

„Kluci mi řekli, že se jedná o můj styl hraní, který jim úplně nevyhovuje a představují si trošku něco jiného od AWPčka,“ vysvětlil důvod odchodu. Je však otázkou, jestli Sampi dokáží nyní najít skutečný upgrade.

„Chci poděkovat za krásný půlrok všem v Sampi. Užil jsem si každý jeden zápas a ke konci to vypadalo dost nadějně. Chtěl bych poděkovat organizaci, nemůžu říct ani jedno špatné slovo. Vše bylo na nejlepší úrovni,“ rozloučil se.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.