Přejít k hlavnímu obsahu

LORGAR Cup zná své skupiny. Koho vyzvou česko-slovenští zástupci?

21. 6. 2023 | 11:45 Counter-Strike 2 Preview
Národní kvalifikace jsou minulostí a LORGAR Cup je konečně kompletní. Nic tak nebránilo rozlosování skupin. Jaké soupeře od 28. června vyzve česko-slovenský trojlístek účastníků?
LORGAR Cup
LORGAR Cup
Zdroj: CEE Champions

Česko-slovenskou národní kvalifikaci ovládli největší favorité. Dynamo Eclot však budou patřit mezi nejžhavější kandidáty na medaili i v samotné mezinárodní části, kde se bude bojovat o 15 tisíc dolarů.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: PLAYzone

Vítěz dvou největších turnajů letošní domácí sezóny ve skupině A potká soupeře z Bulharska a rumunské duo. Nejvíce nepříjemný bude mix doggonogog, ve kterém působí i finalista Majoru Ivan „iM“ Mihai.

Další dva zástupci naší scény se objeví ve skupině B. Pokud chtějí projít dále, potřebují ENTERPRISE i SINNERS AC dvakrát zvítězit. Náročné to budou mít především proti 500, ale podceňovat neradno ani IKLA.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.