Přejít k hlavnímu obsahu

Doufal ve 300 tisíc, svůj vzácný skin nakonec vydražil za více než dvojnásobek

28. 6. 2023 | 08:23 Counter-Strike 2 Zajímavost
Z krabice otevřel jedinečný kousek a požádal známého obchodníka, aby mu jej pomohl vydražit. I díky tomu si odnesl více než dvojnásobek očekávané sumy. O jaký šlo přesně skin?
Skeleton Case Hardened #403
Skeleton Case Hardened #403
Zdroj: Valve / zipeL

Business kolem vzácných předmětů v Counter-Strike: Global Offensive se točí v milionech. Kdo se vyzná, pro toho jde o dokonalou investiční příležitost, jak vydělat. Nebo stačí mít jen štěstí při otevírání krabic.

Jeden takový hráč otevřel vskutku záviděníhodný kousek. Ze Shattered Web Case otevřel Skeleton Knife, ale ne jen tak ledajaký. Jde o zbarvení Case Hardened s nádherným patternem #403. Ten je označován jako Blue Gem, mezi nimiž jde zřejmě o nejpovedenější variantu. Jeho zadní strana se dá označit jako dokonalá.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Šťastlivec se tak obránil na známého dánského obchodníka zipeLa, aby jeho vzácný nůž vydražil na Twitteru. Podle jeho slov očekával 15 tisíc dolarů, radovat se však mohl podstatně více. Nabídky se totiž vyšplhaly na více než dvojnásobek a nakonec se zastavily na 34 000 $, v přepočtu na 740 tisících korun.

Identita teď už bývalého vlastníka Skeleton Case Hardened nože není známá, a tak se neví, jestli nejde o notorického otevírače beden. Ukázal ale rozumnou cestu, jak ze šťastného momentu vydolovat co nejvíce.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.