Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat TSM je za rohem. V hledáčku má být i nejúspěšnější hráč historie

27. 6. 2023 | 17:25 Counter-Strike 2 Spekulace
Jedna z nejznámějších organizací na celém světě chystá už od října minulého roku návrat do světa Counter-Striku. Nyní to konečně vypadá, že se před přechodem na CS 2 vše hýbe správným směrem. Dle spekulací by TSM měli být v kontaktu mimo jiné i se svým bývalým reprezentantem. Spekulace však má rovněž hovoří o německém sniperovi a dvou Francouzích.
TSM v roce 2015
TSM v roce 2015
Zdroj: PGL

Americká organizace TSM vstoupila na CS:GO scénu v roce 2015 ve velkém stylu. V hledáčku se ocitla dánská pětka z Dignitas. Týmu pod vedením Finna „karrigan“ Andersena se podařilo dosáhnout nejvyšších příček, i přesto se cesty hráčů a organizace po necelém roce rozešly. Pokračování v Astralis už všichni znáte.

Po krátké odmlce se TSM rozhodli přesedlat na domácí půdu, když vzali pod svá křídla zajímavou sestavu složenou z mladých talentů. Timothy „autimatic“ Ta, Hunter „SicK“ Mims ani Russel „Twistzz“ Van Dulken však v této době nenaplnili vysoké ambice, a tak opět po roce přišel konec, tentokrát už definitivní.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Nyní se ale návrat konečně blíží. Po více než půl roce vyhlížení ideální příležitosti hledají TSM vhodné kandidáty. Podle nejnovějších zpráv vzali stavbu kádru za správný konec, od klíčové postavy, pozice trenéra. Běloruský insider Harumi hovoří o zájmu o ostříleného trenéra Rémyho „XTQZZZ“ Quoniama.

Staronovým reprezentantem TSM by se mohl stát rekordman Peter „dupreeh“ Rasmussen, který jako novopečený mistr světa přišel o angažmá. V hledáčku jsou také Florian „syrsoN“ Rische a Audric „JACKZ“ Jug. Prozatím však není nic vytesáno do kamene, nová sestava může ve finále vypadat úplně jinak.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.