Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč Fnatic je v Japonsku za superstar. Tisíce fanoušků blokovaly Tokio

29. 6. 2023 | 11:14 VALORANT Příběh
Jake „Boaster“ Howlett má fanoušky po celém světě. Sympatický lídr nejlepšího týmu ve Valorantu se těší popularitě i v Japonsku, což dokazují tisícovky fanoušků, jež se přišly pozdravit se svým oblíbeným hráčem. Pořadatelé museli kvůli narušení obyvatel a obchodů část fronty rozehnat a sám Boaster pak oběhl všechny příznivce, na které se nedostalo.
Fnatic Boaster
Fnatic Boaster
Zdroj: Twitter

Fnatic momentálně nemají ve Valorantu konkurenci. V posledních třech světových turnajích došli vždy do finále, ve dvou případech celou soutěž vyhráli. Naposledy se to Fnatic podařilo v Tokiu, kde ve finále bez větších problémů přehráli Evil Geniuses 3:0.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Po konci turnaje se chtěl kapitán týmu Boaster setkat s co největším možným počtem fanoušků. „Proto jsem se rozhodl využít jeden ze svých dnů dovolené po skončení akce na setkání s fanoušky. Moc mě mrzí, že jsem se nesetkal se všemi,“ napsal britský hráč na sociální sítě.

Ani on sám nečekal, kolik fanoušků se s ním bude chtít setkat. „Vím, že vás přijely tisíce a někteří dokonce z velké dálky. Čekal jsem, že přijde možná 500 lidí, takže když jsem zjistil, že se s vámi nemůžu setkat se všemi, musel jsem si přijít plácnout se všemi. Doufám, že to některé z vás potěšilo,“ vzkázal Boaster fanouškům.

Část fronty musela být dokonce rozptýlena, protože narušovala tamější obyvatele a obchody. I přesto vzpomínají japonští příznivci na britského profesionála s láskou.

Štítky: Valorant, Boaster, fnatic
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).