Přejít k hlavnímu obsahu

LORGAR Cup startuje. Dynamo Eclot se bohužel představí bez hlavní hvězdy

28. 6. 2023 | 16:59 Counter-Strike 2 Preview
Evropský turnaj o 15 tisíc dolarů začíná skupinu A s Dynamem Eclot. Zazáří šampion posledních dvou domácích turnajů i v Evropě? Na serveru se bohužel neukáže Guy „anarkez“ Trachtman, který je na dovolené a nahradí jej Martin „Happyy“ Čepek z akademie DNE Thunders.
Guy „anarkez“ Trachtman na Tipsport CS:GO Bratislava
Guy „anarkez“ Trachtman na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Dynamo Eclot v národní kvalifikaci nezaváhalo a v mezinárodní části bude patřit mezi žhavé kandidáty na medaili. Jak na tom o letní přestávce aktuálně je, ukáže sobotní skupina A, v níž se ukáže. Pardubický celek do turnaje vstoupí bez anarkeze v 18:00, jeho prvním soupeřem bude rumunská dvojka allStars Gaming.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: PLAYzone

Druhá zápasová dvojice ukrývá černého koně. Rumunský mix s názvem doggonogog totiž ukrývá jména jako Laurențiu „lauNX“ Țârlea nebo Adrian „XELLOW“ Guță. Ivan „iM“ Mihai naopak do akce nenastoupí. Rumunská pětice na úvod vyzve Katunu z Bulharska. Díky BO1 formátu poznáme postupující už dnes večer.

Pavouk skupiny A
Pavouk skupiny A
Foto: LORGAR Cup
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.