Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči se po letech dočkali. Kyle Walker dostane ve FIFA 23 tuto speciální kartu

29. 6. 2023 | 17:36 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Kontroverzní promo Shapeshifters s sebou přináší jednu z karet, po které volají hráči FIFA posledních několik let. Ústřední postavou je anglický obránce Kyle Walker. Borec, který většinou brousí lajnu na pravém kraji defenzivy, se postaví mezi tři tyče. EA Sports tak dají vzpomenout Walkerově výkonu ze zápasu Ligy mistrů proti Atalantě. Pro anglického reprezentanta to bylo speciální utkání.
Kyle Walker dostane ve FIFA 23 speciální kartu
Kyle Walker dostane ve FIFA 23 speciální kartu
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)/FutSheriff

6. listopadu 2019 přivítala italská Atalanta na svém hřišti Manchester City. Anglický tým šel hned ze začátku do vedení, první komplikace ale přišly už o poločase. Edersona musel nahradit Bravo, který o několik minut později inkasoval. V 81. minutě se pak nechal zkušený brankář vyloučit.

Třetí gólman pochopitelně nebyl k dispozici a tak se mezi tři tyče postavil právě Kyle Walker. Anglický obránce si dokonce připsal i úspěšný zákrok, když si s menšími problémy poradil s ostrým přímým kopem.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Po zbytek zápasu neměl Walker moc práce, pohodlně chytil lehounký centr a jinak mohl být v klidu. Udržel čisté konto a zapsal se tak do historie Ligy mistrů jako jeden z brankářů, který nikdy nepustil míč za svá záda!

I proto žádala část FIFA komunity po EA Sports speciální brankářskou kartu pro Kyla Walkera. Po necelých čtyřech letech se dočkala. Podle DonkTrading nebo FutSheriffa vyjde GK Kyle Walker v nejbližších dnech jako Shapeshifter.

Kyle Walker
Kyle Walker
Foto: depositphotos.com
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).