Přejít k hlavnímu obsahu

Nový herní režim je naprostým hitem! Co vše nabízí?

30. 6. 2023 | 16:02 VALORANT Gaming
VALORANT se již od svého vydání těší velké popularitě po celém světě. S dynamickou hratelností a strategickým přístupem si získal miliony hráčů. A nyní, aby uspokojil touhu hráčů po intenzivním akčním zážitku, byl představen nový herní režim, který si hráči nemohou vynachválit.
Team Deathmatch
Team Deathmatch
Zdroj: Riot Games

Team Deathmatch se okamžitě stal hitem a hráči si nadšeně chválí jeho adrenalinovou zábavou s rychlými souboji. Je zcela odlišný od klasického režimu hry. Zatímco původní hra se soustředí na taktiku, spolupráci a strategické rozhodování, TDM nabízí hráčům příležitost si užít nekompromisní akci a rychlé souboje.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Hráči se mohou ponořit do rychlého tempa a neustálého napětí. Každý okamžik je plný možností střílet, eliminovat nepřátele a dosahovat skvělých výkonů. Navíc v TDM hráči nečekají na další kolo, aby se vrátili do hry. Po smrti jsou okamžitě znovu naživu, což zajišťuje nepřetržitou akci a minimalizuje nudná čekání. Hráči se mohou vrhat do boje znovu a znovu, což podporuje jejich reflexy a schopnosti.

Team Deathmatch je také skvělým prostředkem pro trénink a zdokonalování dovedností hráčů. Noví hráči se mohou naučit ovládání zbraní, rychlou reakci a taktiku v intenzivním prostředí, které je méně náročné než běžný herní režim. Zkušení hráči zase mohou vyzkoušet nové strategie, experimentovat s různými zbraněmi a také se jen dobře bavit. Jde o dokonalý doplněk k tomu, co už všichni dobře znají.

Novinka se stala okamžitým hitem mezi komunitou. Mnozí hráči ocenili možnost si užít akční střílečku bez tlaku na vítězství. Režim je také ideální pro hráče, kteří mají jen omezený čas na hraní a chtějí si užít rychlou dávku zábavy. Navíc je TDM podle názoru profíků mnohem lepší na zahřátí než klasický Deathmatch.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.