Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS AC vyřadila ENTERPRISE! Do play-off ale nepostoupil ani jeden tým

30. 6. 2023 | 08:54 Counter-Strike 2 Reportáž
LORGAR Cup má za sebou skupinovou fázi, do play-off ze tří českých a slovenských týmů bohužel postoupil jen jeden. ENTERPRISE ani SINNERS AC nedokázali navázat na Dynamo Eclot a jsou to právě tyto dva celky, které jako jediné neprošly dále ze skupiny B a nezahrají si o 15 tisíc dolarů.
zur1s vs. fino
zur1s vs. fino
Zdroj: ENTERPRISE / SINNERS

LORGAR Cup si získal nečekanou pozornost, protože duely skupiny B byly jedinými světovými zápasy daného dne. Čeští a slovenští hráči tak měli možnost se ukázat světu. Jako první šli do akce ENTERPRISE, kteří nestačili na IKLU 11:16. Výhru nezískali ani SINNERS AC, jenž podlehli favorizovaným 500 8:16.

Dva silné celky česko-slovenští účastníci porazit nedokázali, a tak se musely o přežití utkat tváří v tvář. Akademie hříšníků vlétla do zápasu ve velkém stylu a T stranu na Infernu ovládla 11:4. EP po změně stran začali stahovat, ale SINNERS AC svůj pátý a poslední možný map point proměnili, čímž domácí soky vyřadili.

Hlavním tahounem hříšníků byl Tomáš „fino“ Bebjak, u nějž se spekuluje o přestupu do Sampi.Tipsport.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: PLAYzone

SINNERS AC si tak vysloužila rozhodující zápas o všechno. Jejím soupeřem byl ukrajinský tým IKLA, který po ENTERPRISE bohužel porazil i druhého zástupce naší scény a spolu s 500 postupuje do semifinále.

Právě bulharská jednička nyní vyzve Dynamo Eclot, zatímco IKLA se postaví vítězi druhému bulharskému vítězi skupiny, týmu Katuna. Semifinálový den čeká na týmy v sobotu od 17:00, neděle korunuje vítěze.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.