Přejít k hlavnímu obsahu

Forsyy převléká dres! Končí v SINNERS a stává se novým pilířem Entropiqu

6. 7. 2023 | 08:16 Counter-Strike 2 Přestup
Takový přestup asi nikdo nečekal! David „forsyy“ Bílý už nebude sedět na lavičce, dnes byl oficiálně představen jako nová posila Entropiqu. Prozatím je ale stále jediný na soupisce.
David „forsyy“ Bílý
David „forsyy“ Bílý
Zdroj: Entropiq

Odejde do zahraničí? Přestoupí k domácímu rivalovi? Kolem Davida „forsyy“ Bílého se od nečekaného posazení na lavičku, na úkor Tomáše „oskar“ Šťastného, točily všechny možné otázky. Po půl roce je jim ale konec. Černo-červenou vymění elitní český sniper za černo-zelenou. Přestupuje totiž do Entropiqu!

Pražské organizaci se dosavadní letošní kroky nevydařily a vedení se rozhodlo znovu bouchnout do stolu a vše vybudovat od nuly. Hned první pilíř je přitom naprosto parádním začátkem, nejen z pohledu česko-slovenské scény. Forsyy tady může konkurovat naprosto komukoliv, jeho ambice ale míří do světa.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Oznámení přestupu úřadujícího mistra ČR přišlo jako rána z čistého nebe, tenhle přesun ze SINNERS se v zákulisí upekl bez chyby. Podpis elitního českého odstřelovače je začátkem nové éry a obnovením rivality dvou celků. Současně ale nemusí jít o největší překvapení, které Entropiq pro české fanoušky nachystal.

Zatím však můžeme jen čekat, zdali forsyyho doplní ještě někdo z lokálních vod, nebo pražská organizace posbírá hvězdy ze zahraničí. Podle publikace HLTV.org jde ale o prvního člena nového mezinárodního projektu před příchodem CS 2. Podrobnosti zbytku sestavy jsou ale pro tuto chvíli zahaleny temnotou.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.