Přejít k hlavnímu obsahu

Uvolněná cesta pro NEOFRAGa? Čtvrtfinalisté Majoru jsou oficiálně ve čtyřech

5. 7. 2023 | 19:30 Counter-Strike 2 Přestup
S oznámenými přestupy se roztrhl pytel. Jako další jdou na řadu Into The Breach, kteří se rozloučili se Sebastianem „volt“ Malosem. Klíčová postava úspěšného půlroku má mít podle spekulací namířeno do GamerLegion. České fanoušky ale mnohem více zajímá, kdo by jej mohl nahradit. Podle posledních spekulací je totiž ve hře také Adam „NEOFRAG“ Zouhar.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: HLTV.org

První rok české hvězdy v zahraničním týmu přinesl spoustu cenných zkušeností a výher, ale individuálně si Adam „NEOFRAG“ Zouhar nedá uplynulé měsíce za rámeček. V rámci přestavby s ním OG přestali počítat, pro 22letého riflera ale může jít o nový začátek. Na mezinárodní scéně je o něj totiž stále zájem.

Od konce června se spekuluje, že by Zouhar měl posílit Into The Breach. Nemusí se sice jednat o příliš zvučnou adresu, posílit čtvrtfinalistu posledního Majoru je ale vždy samo o sobě lákavá příležitost.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Angličané se právě dnes rozloučili se Sebastianem „volt“ Malosem, čímž se zdá být cesta uvolněná právě českému střelci. Podle posledních spekulací však měl být ve hře ještě François „AMANEK“ Delaunay. Letní přestávka však v neděli končí a každý už musí odhalovat karty. Uvidíme NEOFRAGa opět v akci?

Možná sestava Into the Breach:

 Velká Británie Thomas „Thomas“ Utting
 Velká Británie Cai „CYPHER“ Watson
 Polsko Karol „rallen“ Rodowicz
 Nizozemsko Joey „CRUC1AL“ Steusel
 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar

 Portugalsko Gusstavo „Juve“ Alexandre – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.