Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports FC vyjde na konci září. Early access bude letos delší

6. 7. 2023 | 10:17 EA SPORTS FC 24 Spekulace
První spekulace ohledně datumu vydání další fotbalové hry z dílny EA Sports jsou na světě. Většinou kvalitně informovaný zdroj DonkTrading na Twitteru hovoří o konci září, konkrétně 29. září. Pro hráče zároveň přináší i dobrou zprávu v podobě delšího early accessu. Ten bude možné využívat po sedm dní.
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: EA Sports

FIFA 23 early access dorazil tři dny před oficiálním vydáním hry. U EA Sports FC bude situace jiná, lepší. Hráči s EA Play nebo vyšší verzí hry budou mít předběžný přístup na týden. Deset hodin hraní navíc tak bude možné lépe rozložit.

Na 22. září a 29. září se shodli DonkTrading i FUTZone. Běžná verze EAFC 24 tak vyjde jen o jeden den dřív než FIFA 23 v loňském roce. Volání hráčů po dřívějším releasu tak nebylo vyslyšeno a fotbalová pařba od EA Sports bude hratelná více než měsíc po začátku sezony 2023/24.

EA Sports FC

V nejpopulárnějším módu fotbalových her od EA Sports, Ultimate Teamu, budou moci nastupovat muži a ženy bok po boku. Podobně už funguje NHL, pro FIFA/EAFC by šlo o premiéru. EA Sports FC bude zároveň bez karet měnící pozice. Mezi pozicemi budeme moci střídat libovolně, už žádné karty. Sekundárních pozic by navíc v další hře mělo být více.

Změn by se měl dočkat i mód FUT Moments. Část hry, jež byla ve FIFA 23 většinou využívaná jen kvůli plnění objectivů, údajně projde obnovou. Mezi novinky patří i možnost kooperativního hraní FUT Moments.

Štítky: EA Sports FC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).