Přejít k hlavnímu obsahu

Vila jako bitevní pole. Slavný streamer dostal do rukou RPG

6. 7. 2023 | 15:35 Twitch
Twitch hvězda Kai Cenat a členové skupiny AMP House se momentálně zapojují do streamu válečného stylu. Vzájemně se snaží předčit v používání ohňostrojů. Nedávným streamem provedl Cenat neuvěřitelný kousek a představil dokonce RPG. Naštěstí však šlo o domácí verzi, která odpalovala ohňostrojní světlice namísto skutečné munice.
Kai Cenat dostal do rukou RPG
Kai Cenat dostal do rukou RPG
Zdroj: Twitch

Členové AMP House lákají v poslední době na netradiční content. Na streamu proti sobě „válčí“. Jejich aktivity ale slouží čistě k zábavním účelům a není v nich žádná zlá vůle.

Minule se streamer objevil s plamenometem, přesto byli diváci šokovaní, když se na jejich obrazovkách objevilo RPG. Naštěstí dosud nedošlo k žádným zraněním nebo požárům.

Proč je AMP House ve válce? Jde čistě o zábavu. Proto se Cenat snažil předčit své spolubydlící a objevil se s životní velikostí odpalovacího zařízení na rakety. Nicméně se jednalo o nefunkční zbraň, spíše o rekvizitu, která sloužila k odpalování ohňostrojových světlic. Mezi členy domu došlo už k několika „bitvám“.

Například během jednoho ze Cenatových streamů někdo odpálil pár ohňostrojů v jeho pokoji a zavřel dveře. To mělo za následek zaplnění místnosti kouřem.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.