Přejít k hlavnímu obsahu

Další zápasy bez hvězdy. Trenér T1 odhalil, kdy by se Faker mohl vrátit do akce

6. 7. 2023 | 14:10 League of Legends Rozhovor
Bolest v ruce byla příliš velká a Lee „Faker“ Sang-hyeok si musel dát pauzu. Midlaner T1 nenastoupil k zápasu proti DRX, nahradit jej musel Yoon „Poby“ Sung-won. Výsledek nebyl dobrý, T1 prohráli rozdílem třídy a fanoušci mají jedinou otázku. Kdy se vrátí Faker? Částečnou odpověď nabídl Bae „Bengi“ Seong-woong.
Trenér T1 odhalil, kdy by se Faker mohl vrátit do akce
Trenér T1 odhalil, kdy by se Faker mohl vrátit do akce
Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games (s povolením)

Zdravotní problémy nedovolují Lee „Faker“ Sang-hyeokovi pokračovat v aktivním hraní a korejský fenomén si musel dát pauzu. Nejhorší obavy se tak naplnily.

„U Fakera se nedávno objevily příznaky bolesti pravého ramene a paže. Jelikož se jeho stav nelepšil, podstoupil důkladné vyšetření v nemocnici. Výsledky rentgenu a magnetické rezonance naštěstí neprokázaly žádné vážné problémy. Po diskusi s týmem jsme se však rozhodli, že pro něj bude nejlepší dát si pauzu a soustředit se na léčbu a zotavení,“ uvedla organizace T1 v oznámení na sociálních sítích.

T1 se budou muset rvát bez svého nejzkušenějšího borce, a to hned několik kol. Podle Bae „Bengi“ Seong-woonga minimálně dva týdny. „Uvidíme, jak mu bude,“ komentoval trenér T1 zdravotní stav svého svěřence.

Faker tak s největší přijde minimálně o následující tři BO3 série v LCK. T1 se postaví Gen.G, Nongshim RedForce a Dplus KIA. Otazník visí nad zápasem s Hanwha Life Esports, jenž je na plánu 21. července.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).