Přejít k hlavnímu obsahu

Sako, emoce, reklama na Times Square, ale i miliony v trapu. Unikátní otvíračka bavila

8. 7. 2023 | 13:55 Counter-Strike 2 Reportáž
Německý CS:GO tvůrce ohnePixel otevřel během živého vysílání veškeré předměty, které obdržel jako štědrý dar od nejmenovaného fanouška. Otevírání sice nepřineslo vytoužený nůž, vzácný Case Hardened nebo Titan samolepku, ale určitě všechny přítomné zabavilo. Vidět opening takového množství drahých předmětů se totiž nepovede každý den.
ohnePixel
ohnePixel
Zdroj: dexerto.com

118 tisíc euro (cca 2,8 milionu korun). Taková byla hodnota beden, suvenýrů a kapslí, které otevřel streamer ohnePixel na svém pátečním večerním streamu. Všechny předměty obdržel jako dárek od gamblera, jenž vyhrál čtyři miliony korun.

Na speciální otvíračku, která za poslední dobu nemá obdoby, si ohnePixel slavnostně oblékl i sako. A dokonce na ní od kamaráda dostal promo v reklamě publikované na slavné Times Square v New Yorku.

Vše bylo odstartováno Bravo bednami, nůž ani Fire Serpent však nepadnul. Dále se Němec pustil do Weapon beden, kde doufal především v AK-47 | Case Hardened v milionovém „blue gem“ patternu 661. Skin mu sice padnul třikrát, ale ne ve vysněné modré verzi.

Dále následovaly Cobblestone suvenýry. Počet? 40. Cena jednoho kliknutí? Přes tisíc dolarů. A největší jackpot? Dragon Lore. Ve hře bylo opravdu hodně, leč bohužel, dračí oheň jsme nespatřili.

Jako třešnička na dortu byly na závěr odemknuty dvě nejdražší kapsle na světě - Challenger a Legends 2014 IEM Katowice. Cena se pohybuje okolo 20 tisíc dolarů za jednu. I přes obrovské emoce a prosby streamera však nepadla samolepka iBUYPOWER ani Titan. 

Celkem ohnePixel otevřel předměty v hodnotě necelých tří milionů korun, zpět však získal asi 100 tisíc korun. V komunitě tím ale vzbudil velký rozruch, protože se na celý stream dívalo v průměru 85 tisíc lidí, v jednu chvíli se dokonce počet diváků vyšplhal na 232 tisíc.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.