Přejít k hlavnímu obsahu

Obří štěstí! Hrál CS:GO několik dní a otevřel nůž za 4 miliony korun

11. 7. 2023 | 09:51 Counter-Strike 2 Příběh
Nainstaloval Counter-Strike: Global Offensive, pár dní hrál a během toho mimo jiné otevíral bedny. Celkem jich bylo 180, ta poslední byla šťastná. Americký hráč získal Karambit blue gem v hodnotě přibližně čtyř milionů korun. To je slušný výdělek pro 18letého borce z armády.
Hrál CS:GO několik dní a otevřel nůž za 4 miliony korun
Hrál CS:GO několik dní a otevřel nůž za 4 miliony korun
Zdroj: twitter.com/JakeSucky (s povolením)

Pracuje v armádě, jedním z jeho hobby se před nedávnem stala hra Counter-Strike: Global Offensive. A změnila mu život. Mladý 18letý hráč otevíral pro zábavu bedny v CS:GO, doufal v jakýkoli nůž. Aspoň za pár stovek. Místo toho ale dostal jeden z nejvzácnějších skinů v Counter-Striku.

Podle odborníku má Karambit s patternem 387 blue gem hodnotu 150 - 200 tisíc dolarů (3,25 - 4,35 milionu korun). Se šikovným prodejcem může mít údajně ještě vyšší cenovku. Takový peněžní obnos by 18letému mladíkovi z armády rozhodně pomohl.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Celkem strávil americký hráč v CS:GO 31 hodin před otevřením zmíněného nože. Pokud budeme brát přibližnou hodnotu čtyř milionů korun, tak si za jednu hodinu strávenou v Counter-Striku vydělal 130 tisíc korun. A to se vyplatí!

Jde ale o obrovské štěstí, něco podobného se stane jednomu z milionu. Otevírání beden v CS:GO není levná záležitost a v drtivé většině případů je také prodělečná. Proto nedoporučujeme zkoušet podobné otevíračky.

Otevřeli jste někdy v Counter-Striku nůž?

Možnosti výběru
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).