Přejít k hlavnímu obsahu

Smíšené týmy v EA Sports FC potvrzeny. Vyšel nový trailer, obal se nepovedl

10. 7. 2023 | 18:49 EA SPORTS FC 24 Gaming
EA Sports vydali trailer k připravované fotbalové pařbě. Většinu novinek si zatím schovávají, poodhalili jen jednu - smíšené týmy. Zároveň vyšel na veřejnost obal Ultimátní edice. Objeví se na něm hned 31 fotbalistů a fotbalistek. Nechybí jména jako Pelé, Andrea Pirlo nebo Erling Haaland. Obličeje některých ovšem připomínají léta, kdy byla FIFA v plenkách.
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: EA Sports

Šlo o tradiční trailer. Příliš neukázal, byl spíš takovou první menší ochutnávkou pro hráče, kteří už se nemohou dočkat dalšího ročníku. Tentokrát ale ne FIFA, nýbrž EA Sports FC. Potvrdil jen jednu spekulaci, která po internetu kolovala již několik měsíců.

V Ultimate Teamu budou moci nastupovat muži a ženy bok po boku. EA Sports tak implementují systém z NHL. I v hokejové hře bruslí muži a ženy ve stejném celku. Mia Hamm bude první Ikonou v historii FUT, Alex Scott první Hrdinkou.

Kromě traileru odhalili EA Sports také obal Ultimátní edice. A ten se příliš nepodařil. Fotbalisté a především fotbalistky nevypadají dobře, například Andrea Pirlo je vyloženě vyděšený. V samotné hře snad bude vypadat k světu.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu
Štítky: EA Sports FC, trailer
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).