Přejít k hlavnímu obsahu

Nic nebrání přestupu české hvězdy. NEOFRAGa dnes čeká premiéra v novém angažmá!

11. 7. 2023 | 16:10 Counter-Strike 2 Turnaj
Into The Breach už několik dní naznačují, kdo by mohl sestavu čtvrtfinalistů BLAST.tv Majoru posílit. Ani pár hodin před prvním turnajem druhé poloviny sezóny však není nic oficiální. I přesto týmová soupiska na seznamu účastníků s předstihem potvrdila správnost spekulací.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: HLTV.org (Josip Brtan)

Fanoušci si po roce budou muset zvykat na Adama „NEOFRAG“ Zouhara v novém dresu. Po konci v OG zakotví v Into The Breach, od oficiálního představení nás dělí maximálně hodiny. Spekulování, jestli do kádru čtvrtfinalistů Majoru skutečně zamíří, skončí se startem evropské kvalifikace na turnaj Gamers8.

Mezi registrovanými účastníky totiž ITB nechybí ani s oběma novými posilami. Místo po Sebastianu „volt“ Malosovi a Cai „CYPHER“ Watsonovi spolu s českým riflerem zalepí bývalý hráč MOUZ či FaZe Aurimas „Bymas“ Pipiras. NEOFRAG by se opět mohl dostat k rolím, které mu individuálně sednou jako ušité.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Fanoušci měli víceméně jasno už v neděli, kdy Into The Breach na sociálních sítích postupně odhalovali nápovědy, kdo rozšíří řady anglické organizace. NEOFRAG i Bymas společně splňovaly všechny parametry, které ITB zveřejnili. V posledních dnech se navíc v kuloárech nemluvilo o žádných jiných alternativách.

Premiéru v nových barvách si oba borci zažijí v náročné kvalifikaci na milionový turnaj Gamers8. Stovky týmů budou 11. a 12. července usilovat o jediné postupové místo, tahle otevřená vřava bude obtížností podobná kvalifikacím na Major. Pro novou sestavu tak půjde hned ze startu o první ukázku kvality.

Nová sestava Into The Breach: 

  Nizozemsko Joey „CRUC1AL“ Steusel
  Polsko Karol „rallen“ Rodowicz
  Velká Británie Thomas „Thomas“ Utting
  Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar
 Litva Aurimas „Bymas“ Pipiras

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.