Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci reagují na obálku EA Sports FC24: Ronaldinho jako CJ z GTA San Andreas?

11. 7. 2023 | 17:40 EA SPORTS FC 24 Gaming
Nejnovější obálka k nadcházející hře EA Sports FC24 se vývojářům nepovedla. Fanouškovská základna sice chválí nápad, grafická stránka jí ale přijde spíše směšná. Fotbalisty přiřazují k postavám z her na Playstation 2 nebo reklamě na The Sims.
Nová obálka ke hře EA Sports FC24
Nová obálka ke hře EA Sports FC24
Zdroj: Twitter.com

Nadcházející díl fotbalové hry s názvem EA Sports FC24 je na cestě. Společnost EA, která na hře pracuje, nedávno odhalila obálku pro Ultimátní edici. Poprvé v historii FIFA je na obálce takto rozsáhlá fotbalová sestava hvězd.

Ačkoliv jsou fanoušci rádi, že je herní titul na cestě, zděsili se její grafickou stránkou. Současný cover téměř nikdo nepodporuje a obrovská porce fanoušků si z provedení odhaleného obalu dělá spíše srandu.

Největším překvapením bylo pro fanoušky vygenerování obličeje jednoho z nejnadanějších mladých fotbalistů současnosti. Bukayo Saka z Arsenalu si není příliš podobný. Brazilskou legendu Ronaldinha pak hráči přirovnávají k CJovi ze hry Grand Theft Auto: San Andreas.

Grafické provedení si jistou kritiku zaslouží. Ocenit lze pestré složení fotbalových hvězd. Na obálce vidíme Virgila van DijkaJohana CruyffaDavida BeckhamaJuda Bellinghama nebo útočníka Tottenhamu Heung-min Sona.

Štítky: fifa, EA Sports