Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq přistáli v Londýně a vstupují do boje o 1 milion dolarů!

13. 7. 2023 | 10:55 Apex Legends Preview
Organizace Entropiq se v červnu nechala zlákat vstupem na kompetitivní scénu hry Apex Legends. Podařilo se jí totiž ulovit sestavu, která se představí na největším turnaji současnosti.
Apex Legends sekce EIQ
Apex Legends sekce EIQ
Zdroj: Entropiq

Play-off druhého splitu Apex Legends Global Series proti sobě v následujících dnech postaví nejlepší týmy světa. Mezi nimi se poprvé představí i Entropiq, kteří před několika týdny angažovali 2R1C složenou z Francouze, Španěla a Portugalce. Dva z nich už si loni zahráli na mistrovství světa, ambice jsou tak vysoké.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Boj o 1 milion dolarů vypukne 13. července v 11:00. Účastníci jsou rozděleni do čtyř skupin, Entropiq se nacházejí v „déčku“. V úvodním dni se představí v první ze tří her, v pátek je potom čekají další dvě. Lepší polovina celého pořadí postoupí do Winners Bracketu, ostatní ještě dostanou šanci v pavouku poražených.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.