Přejít k hlavnímu obsahu

Totální debakl! SINNERS povolili Dynamu Eclot jen 8 bodů na 2 mapách

13. 7. 2023 | 12:14 Counter-Strike 2 Reportáž
Takový start do sezóny nikdo nečekal! Dynamo Eclot sice SINNERS porazilo ve finále obou velkých domácích turnajů letošního roku, do jeho druhé poloviny však vykročili výpraskem.
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: SINNERS

Do deváté sezóny European Pro League obdržely pozvánky čtyři české týmy. Vedle Dynama Eclot, ENTERPRISE a BRUTE se rozhodli premiérově zúčastnit také SINNERS. To však ještě nevěděli, že je los dostane do jedné skupiny se dvěma domácími konkurenty. Skupina D se okamžitě stala tou nejzajímavější.

Samotný start obstarali hříšníci proti pardubickému Dynamu. Start to byl ale opravdu drtivý, po všech stránkách. DNE si zvolili Anubis, ale prožili katastrofickou T stranu a neměli si jak vlastní map pick ubránit. 3:16, šlo se na Overpass. Tam museli SINNERS začít za útok, ale vůbec jim to nevadilo. Karta se neobrátila, průběh byl v podstatě totožný. Hříšníci povolili soupeři jen o dvě kola více a bolestivý výprask byl na světě.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Dynamo Eclot mělo až do letošního roku se SINNERS vždy problémy. Dvě zvládnutá finále a vypadalo to, že konečně recept našli. Hned na začátku druhé části sezóny se ale vrátili opět do minulosti a na tempo hříšníků nestačili. Po letní přestávce nemusejí být ještě rozehraní, ale současně potřebují být ve formě do životní kvalifikace o ESL Pro League. Na tenhle výpadek se zapomene, pokud v následujících dnech zazáří.

Jako další jdou v European Pro League do hry ENTERPRISE. Do stejné skupiny vykročí zápasem proti Ambush Esport. Ať už vyhrají, nebo prohrají, tak je poté čeká náročný souboj s českým konkurentem. BRUTE se jako poslední český zástupce vrátí do hry v neděli, kdy budou bojovat o přežití se Zero Tenacity.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.