Přejít k hlavnímu obsahu

EA FC 24 bude mít hned sedm stylů běhu. Co doplní ty současné?

17. 7. 2023 | 15:37 EA SPORTS FC 24 Preview
Lenghty, lengthy, lengthy. Tak nějak vypadala většina FIFA 23. Jeden z nových stylů zrychlení byl o dost lepší než ty ostatní, což se podepsalo na složení snad všech týmů. K těm současným (lengthy, explosive a controlled) budou přidány další čtyři akcelerační typy. S informací přišel známý a důvěryhodný leaker DonkTrading.
Erling Haaland hvězdou EA FC 24
Erling Haaland hvězdou EA FC 24
Zdroj: EA Sports

EA Sports FC 24 bude plné novinek. Nová éra fotbalových her od EA Sports začíná ve velkém, největší změnou je rozhodně přítomnost fotbalistek v Ultimate Teamu. Na virtuálním hřišti se tak poprvé setkají ženy a muži v jednom mančaftu. Fotbalistky budou také v ostatních součástech Ultimate Teamu - SBC, balíčcích i úkolech.

Ve hře, jejíž předobjednávka už začaly (všechny detaily zde), se více rozliší typ akcelerace jednotlivých karet. Zbrusu nová feature, kterou vývojáři z EA Sports představili ve FIFA 23, bude rozvinuta. Ze tří stylů zrychlení se dostaneme na sedm.

Ve FIFA 23 existují lengthy, explosive a controlled. EA Sports FC 24 přinese mixy dosavadních stylů. U karet bude nově stát i mostly lengthy, mostly explosive, controlled lengthy a controlled explosive. Stane se jeden z nových typů metou?

Štítky: EA Sports FC 24, leak
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).