Přejít k hlavnímu obsahu

Nicki Minaj a 21 Savage? Za hvězdy si budeme moci zahrát v Call of Duty

18. 7. 2023 | 16:15 Gaming
Další vlna celebrit se dle dostupných informací od vývojářů postav v Call of Duty objeví ve hře. Můžeme se těšit na příchod slavné zpěvačky Nicki Minaj nebo anglického rappera 21 Savage. Fanoušci od spolupráce očekávají ještě něco více a spekulují o dalších celebritách.
21 Savage a Nicki Minaj budou jako hratelné postavy v Call of Duty
21 Savage a Nicki Minaj budou jako hratelné postavy v Call of Duty
Zdroj: Reddit.com

Ve hře Call of Duty se v posledních několika letech rozmohl nový trend. Vývojáři se snaží přilákat nové hráče na hratelné postavy, které mají podobu slavné osobnosti. V CoD nechybí fiktivní postavy jako například Michaela Myers (Halloween), Ghostface (Vřískot) nebo postavy z Želv Ninja. Své místo v pařbě mají ale i reálné osobnosti jako Lionel Messi nebo Snoop Dogg.

Dalšími, kdo se připojí do herního světa tímto způsobem, budou dle všeho zpěvačka Nicki Minaj a rapper 21 Savage. Fanoušci byli po těchto zprávách mírně znepokojení, jsou však zvědaví, co nová spolupráce přinese.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

To, že Lionel Messi přejede Nicki Minaj v džípu, aby zachránil svého spojence 21 Savage, je přesně to, co potřebujeme vidět. Je to naprosto nová generace hraní a už se nemůžu dočkat, až je uvidím ve hře,“ píšou fanoušci pod tématické příspěvky na Redditu.

Vývojáři mimo jiné prozradili, že se pro příští rok plánuje například multiplayerový režim pro CoD: Modern Warfare 2 Campaign Remastered a také poodhalili nový díl Call of Duty.