Přejít k hlavnímu obsahu

Premiéra pro novou posilu. Sampi.Tipsport dnes vstoupí do druhé poloviny roku

19. 7. 2023 | 10:38 Counter-Strike 2 Preview
Letní přestávka Sampi.Tipsport končí a začíná obhajoba pozice v TOP 50 světového žebříčku. Jako první na ně čeká šestý turnaj CCT North Europe, kde obdrželi pozvánku do swiss části.
fino, sAvana1, MATYS, The eLiVe, T4gg3D
fino, sAvana1, MATYS, The eLiVe, T4gg3D
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

CCT North Europe Series 6 přivítá patnáctku týmů z nejlepší světové stovky, které budou spolu s novou sestavou IKLA usilovat o postup do play-off. V BO3 zápasech je potřeba třikrát zvítězit, tři prohry naopak znamenají konec. O úspěch budou usilovat i české a slovenské týmy, které mají s CCT spoustu zkušeností.

Jako první jdou do hry Sampi.Tipsport. Slovenskou sestavu uvidíme poprvé v akci po příchodu Tomáše „fino“ Bebjaka, jenž se bude chtít okamžitě ukázat i ve světě a dokázat, že může více než jen zastoupit Dominika „blogg1s“ Janitu. Sampi navíc v severoevropské části CCT naposledy zářili a mají na co navazovat.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Prvním soupeřem Sampi bude jediný nenasazený tým IKLA. V jeho řadách najdeme původní ukrajinské duo, ale i tři dobře známá jména. William „draken“ Sundin si dříve zahrál za NIP, Michał „MICHU“ Müller prošel mnoha zajímavými sestavami a Zorana „xicoz“ Markovského si můžete pamatovat z Entropiq Prague.

Zatímco Sampi.Tipsport vykročí za postupem ve 14:00, SINNERS budou středeční program uzavírat. Prvním soupeřem hříšníků bude finská pětice ENCE Academy, v jejíž barvách působí i bývalý hráč ENTERPRISE Ville „myltsi“ Vilkman. Oba CZ/SK zástupci mají na vstup do turnaje ideálního soupeře.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.